За Вуйчо ВаньоФирмата стартира бизнеса си през 1995г. в гр. Ихтиман, като малка семейна фирма, състояща се само от 2-ма човека персонал и с предмет на дейност производство на печени слънчогледови семки.

Към днешна дата във фирмата работят 76 души персонал, грижещи се за производството, обработката, пакетажа, търговията и дистрибуцията, финансите, счетоводството, администрацията,  маркетинга и рекламата на ядките. Предметът на дейност се е разширил до производство и търговия на печени и сурови ядки, сушени плодове и зеленчуци, снаксове, а покритието на разпространение се свежда не само до границите на цяла България, но и в много страни от Европа.

Производствената  база  е  разположена  на  площ от 15 декара  и е оборудвана със съвременни машини, притежаващи технологии от най-висока класа. Благодарение на тях фирмата непрекъснато подобрява и обновява своя продуктов асортимент, както и разработва и предлага иновативни продукти, съобразени с желанията на клиента.

Фирмената политика е насочена към разширяване на търговската мрежа, намиране на нови партньори и клиенти, задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на крайния потребител и постоянно променящата се пазарна среда.

Нашата мисия е да продължаваме да налагаме търговската марка Вуйчо Ваньо като лидер на пазара и да задоволяваме вкуса дори на най-претенциозните ни клиенти.

Нашата цел е качествено обслужване на клиентите, създаване на нови и трайни партньорства, баланс във фирмената среда.

Ние ценим нашите клиенти също толкова, колкото и нашите служители. Защото благодарение на всички тях сме станали това, което сме днес – Едно голямо семейство!

 

Онлайн магазина временно е спрян

Свържете се с нас

За повече информация и поръчки се свържете с нас на телефони:

+359 (0) 882 366 866

+359 (0) 724 / 8 2393

 

Как работим

Следвайте ни

https://www.facebook.com/qdkivuichovanio/

Follow us on Youtube

Follow us on Facebook

Contact Us

 

 

Copyright © vuivho-vanio.com 2024 All Rights Reserved. web design